[ROM] DarkSlide 4.2 Blur and Blurless (almost)

This is a discussion on [ROM] DarkSlide 4.2 Blur and Blurless (almost) within the Droid X ROMs forums, part of the Droid X Development category; Originally Posted by Carpetman Can you walk me through the procedure? I had Darkslide 4.2 at one time and thought I would try Liberty1.5 and ...


Page 2 of 27 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 265
Like Tree5Likes

Thread: [ROM] DarkSlide 4.2 Blur and Blurless (almost)

  1. #11
    Rescue Squad
    Supporting Member
    Points: 42,712, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredTagger Second Class500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points
    DebianDog's Avatar
    Member #
    6359
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    "The Sticks", Virginia
    Posts
    4,384
    Liked
    332 times
    Quote Originally Posted by Carpetman View Post
    Can you walk me through the procedure? I had Darkslide 4.2 at one time and thought I would try Liberty1.5 and now I get back my Darkslide.

    See video link in signature

  2. Droid X Forums
    Ads


  3. #12
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 17,755, Level: 84
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 21.2%
    Achievements:
    250 Experience PointsThree FriendsCreated Album pictures100 Experience Points7 days registered
    maybish's Avatar
    Member #
    20852
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    new jersey
    Posts
    5,704
    Liked
    251 times
    You need to reflash liberty then in toolbox change the boot animation then go back to darkslide.

    sent from May's X

  4. #13
    Rescue Squad
    Supporting Member
    Points: 42,712, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredTagger Second Class500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points
    DebianDog's Avatar
    Member #
    6359
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    "The Sticks", Virginia
    Posts
    4,384
    Liked
    332 times
    Quote Originally Posted by maybish View Post
    You need to reflash liberty then in toolbox change the boot animation then go back to darkslide.

    sent from May's X
    You do not need liberty to alter the boot animations. We were doing that WAY before Liberty was a dream

    If you run the darkslide installation correctly it will overwrite Liberty's or any other ROMs animation

  5. #14
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 17,755, Level: 84
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 21.2%
    Achievements:
    250 Experience PointsThree FriendsCreated Album pictures100 Experience Points7 days registered
    maybish's Avatar
    Member #
    20852
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    new jersey
    Posts
    5,704
    Liked
    251 times
    Really??? When liberty first came out I remember reading about people changing and still having the boot animation and thought I read to go back to liberty and change it.

    It happened to me and I did it that way to change mine.

    Well hopefully he can get it to work!

    sent from May's X

  6. #15

  7. #16
    Technician X
    Points: 9,907, Level: 66
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Created Album pictures250 Experience Points100 Experience PointsTagger Second Class7 days registered
    ToeJamm57's Avatar
    Member #
    6466
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,463
    Liked
    64 times
    That Liberty boot logo will hang on until you replace the boot animation with something else. For some reason it survives the data wipe. I've seen this with Liberty and Tranquility but have not loaded Dark Slide (yet). Just load a new boot animation and you should be ok.
    Last edited by ToeJamm57; 02-11-2011 at 09:45 AM.
    "Good judgment comes from experience. Experience comes from bad judgment"

  8. #17
    Rescue Squad
    Supporting Member
    Points: 42,712, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredTagger Second Class500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points
    DebianDog's Avatar
    Member #
    6359
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    "The Sticks", Virginia
    Posts
    4,384
    Liked
    332 times
    Quote Originally Posted by ToeJamm57 View Post
    That Liberty boot logo will hang on until you replace the boot animation with something else. For some reason it survives the data wipe. I've seen this with Liberty and Tranquility but have not loaded Dark Slide (yet). Just load a new boot animation and you should be ok.

    No Boot Logos will hang on ROM to ROM unless that ROM specifically changes them. The boot animations are part of the the /data filesystem that should be getting wiped ROM to ROM

    Edit: Although I am not sure if one does not exist in /data/local it may pull the system default for that ROM

  9. #18
    Technician X
    Points: 9,907, Level: 66
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Created Album pictures250 Experience Points100 Experience PointsTagger Second Class7 days registered
    ToeJamm57's Avatar
    Member #
    6466
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,463
    Liked
    64 times
    Sounds like May and I have both had experience with the logo hanging on (I wasn't making a distinction between logo and animation - sorry). I never thought it was a big deal when I found I could change it once the new ROM was installed.
    "Good judgment comes from experience. Experience comes from bad judgment"

  10. #19
    X Lurker Achievements:
    250 Experience Points3 months registered100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Padron26's Avatar
    Member #
    7014
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    20
    Liked
    0 times
    Im liking it alot, ben using it for the past few hours pretty heavily. Haven't had any issues at all. I came from apex.

    Is there a way to remove the clock in the Notification bar

  11. #20
    Rescue Squad
    Supporting Member
    Points: 42,712, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredTagger Second Class500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points
    DebianDog's Avatar
    Member #
    6359
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    "The Sticks", Virginia
    Posts
    4,384
    Liked
    332 times
    Quote Originally Posted by Padron26 View Post
    Im liking it alot, ben using it for the past few hours pretty heavily. Haven't had any issues at all. I came from apex.

    Is there a way to remove the clock in the Notification bar
    Not that I have seen.

Page 2 of 27 FirstFirst 123412 ... LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Blur and Blurless
    By HellHound in forum Droid X ROMs
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-2011, 07:40 PM
  2. DarkSlide V3 Blurless
    By Jeffreysachs in forum Droid X ROMs
    Replies: 63
    Last Post: 12-12-2010, 06:07 PM
  3. How can I add blur in a blurless rom?
    By Androider4Life in forum Hacking Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-14-2010, 04:30 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 10-12-2010, 01:17 PM
  5. Blur vs Blurless??
    By Androider4Life in forum Droid X ROMs
    Replies: 17
    Last Post: 10-12-2010, 12:51 PM

Search tags for this page

Darkslide rom
,
Darkslide rom download
,

darkslide 4.2

,
darkslide 4.2 download
,
darkslide 4.2 droid x
,
darkslide 4.2 rom
,
darkslide droid x
,
droid x darkslide 4.2
,
droid x rom
,

droid x roms

Click on a term to search our sites for related topics.

Tags for this Thread