Stuck in perpetual bootloader screen...

This is a discussion on Stuck in perpetual bootloader screen... within the Droid X Rescue Squad forums, part of the Droid X Discussion category; I tried to sbf, and it seems to end early, after CG66...phone says "Code Corrupt"....HELP! BTW, running 621......


Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Like Tree1Likes

Thread: Stuck in perpetual bootloader screen...

  1. #1
    X Lurker
    Points: 1,493, Level: 21
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered7 days registered
    stang07's Avatar
    Member #
    39925
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Liked
    0 times

    Stuck in perpetual bootloader screen...

    I tried to sbf, and it seems to end early, after CG66...phone says "Code Corrupt"....HELP! BTW, running 621...

  2. Droid X Forums
    Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 28,629, Level: 99
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 1,371
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    GoCliffGo05's Avatar
    Member #
    57283
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Maryland, U.S.
    Posts
    7,093
    Liked
    338 times
    Try using this? http://www.droidxforums.com/forum/sh...d.php?p=580701

    You'll want the sbf and root file.

    Sent from my XT926 using Xparent Cyan Tapatalk 2

  4. #3
    X Lurker
    Points: 1,493, Level: 21
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered7 days registered
    stang07's Avatar
    Member #
    39925
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Liked
    0 times
    I at least have it working now. Now, it's just acting "weird". None of my purchased apps will download, and Clockwork can't seem to load anything. I don't know what's up...I actually used Nero to burn the image...could that have anything to do with it? Google Play is also a "no show". It reverted to Market...
    Last edited by stang07; 05-07-2013 at 07:32 PM.

  5. #4
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 18,779, Level: 86
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 94.5%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Awards:
    Arm of Law
    sd_shadow's Avatar
    Member #
    56013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    South Dakota
    Posts
    2,450
    Liked
    288 times
    yes market is stock, it will upgrade to play
    did you wipe data in recovery? you may need to.

    Sent from my XT862 using Droid X Forums

  6. #5
    X Lurker
    Points: 1,493, Level: 21
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered7 days registered
    stang07's Avatar
    Member #
    39925
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Liked
    0 times
    I did, several times, but it's made no difference with my problems...I'm almost afraid to try again...I don't want a "brick"!
    Last edited by stang07; 05-08-2013 at 08:42 AM.

  7. #6
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 18,779, Level: 86
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 94.5%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Awards:
    Arm of Law
    sd_shadow's Avatar
    Member #
    56013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    South Dakota
    Posts
    2,450
    Liked
    288 times
    is it just purchased apps that will not install or anything from market?
    could be a setting
    Enable / Disable Data - DROID X by Motorola
    menu>system settings>battery & data manager>
    data saver should be uncheck, unless you are trying to limit data usage
    and
    menu>system settings>battery & data manager>data delivery
    check 'data enabled'
    check 'background data'



  8. #7
    X Lurker
    Points: 1,493, Level: 21
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered7 days registered
    stang07's Avatar
    Member #
    39925
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Liked
    0 times
    It's kind of like my computer "flakes out" and goes to a blank screen before it's finished...this is getting irritating! Then I get a "Code Corrupt" message in the bootloader...I also had my phone in "charge only" mode...could THIS be the problem?
    Last edited by stang07; 05-08-2013 at 10:53 AM.

  9. #8
    X Lurker
    Points: 1,493, Level: 21
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    250 Experience Points100 Experience Points3 months registered31 days registered7 days registered
    stang07's Avatar
    Member #
    39925
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Liked
    0 times
    I just tried the RSD sbf twice, to no avail! Phone is working, but no access to apps or anything...

  10. #9
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 18,779, Level: 86
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 94.5%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Awards:
    Arm of Law
    sd_shadow's Avatar
    Member #
    56013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    South Dakota
    Posts
    2,450
    Liked
    288 times
    and you wiped data aka Hard Reset?
    did you try Safe Mode?

  11. #10
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 18,779, Level: 86
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 94.5%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Awards:
    Arm of Law
    sd_shadow's Avatar
    Member #
    56013
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    South Dakota
    Posts
    2,450
    Liked
    288 times
    Quote Originally Posted by stang07 View Post
    It's kind of like my computer "flakes out" and goes to a blank screen before it's finished...this is getting irritating! Then I get a "Code Corrupt" message in the bootloader...I also had my phone in "charge only" mode...could THIS be the problem?
    using ezSBF? sounds like screen is timing out, just press a key like space bar
    which file are you using? Droid_X_621-SBF-and-RootCD-2nd_edition.iso?
    phone needs to be in bootloader to flash sbf
    only use charge mode when using root option, and framaroot is faster and easier

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-24-2012, 06:40 PM
  2. Need help please! Stuck at Bootloader screen
    By bjesse60 in forum Droid X Rescue Squad
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2011, 08:26 PM
  3. Help!! Stuck on Bootloader screen!!!
    By dmwalrad in forum Droid X Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2011, 05:05 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-26-2011, 06:48 AM
  5. Stuck at Bootloader screen
    By Carpetman in forum Droid X Help
    Replies: 10
    Last Post: 04-21-2011, 08:06 AM

Search tags for this page

DROID 2 STUCK ON BOOTLOADER SCREEN

,
droid x stuck in bootloader
,

framaroot error

,
framaroot error #7
,

framaroot error 7

,

framaroot incredible 2

,
impression tablet stuck on bootloader
,
in framaroot what is error
,
phone stuck at bootloader screen
,
xt926 stuck in bootloader unlocked screen
Click on a term to search our sites for related topics.