How do I fix md5 mismatch??

This is a discussion on How do I fix md5 mismatch?? within the Droid X Help forums, part of the Droid X Discussion category; Sorry if this has been posted.did some research the other night but didn't have a lot of time and found no real solution. I installed ...


+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: How do I fix md5 mismatch??

  1. #1
    X Operative
    Points: 1,986, Level: 26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Bungle's Avatar
    Member #
    1559
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    180
    Liked
    0 times

    Question How do I fix md5 mismatch??

    Sorry if this has been posted.did some research the other night but didn't have a lot of time and found no real solution.

    I installed liberty and loved it but decided to go back to stock and had major problems.a series of bad luck. the one I come to the pros with is clockwork recovery gave me a md5 mismatch. my last backup was from november and I lost a lot of serous stuff.how can I get that back in the easiest ENGLISH LANGUAGE way? I saw various solutions but in my limited time on laptop I couldn't figure it out.

    I only have one day off a week and wednesday is it.
    Please help.

    Edit to add: my backup from the night I flashed was the one with the error. I don't think it matters but I installed liberty 1.0 that time.
    Thank you.
    Last edited by Bungle; 03-02-2011 at 12:04 AM.

  2. Droid X Forums
    Ads


  3. #2
    X Operative
    Points: 1,986, Level: 26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Bungle's Avatar
    Member #
    1559
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    180
    Liked
    0 times
    Btw I lost root. (?) Used z4root.

    Edit to add:
    When I emphasized ' in english' I am familiar with everything but if someone says something like: "make sure you wipe", please say what to wipe.I don't do this everyday anymore.

    I will forever be in dept to anyone that helps me fix this.
    come to worcester ma and nights on me drinking. : D
    Last edited by Bungle; 03-01-2011 at 11:44 PM.

  4. #3
    X Conveyor
    Points: 2,975, Level: 33
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0.6%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    drjimbeam's Avatar
    Member #
    18382
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lacey WA
    Posts
    429
    Liked
    30 times
    if you changed the name of the nandroid change to have no spaces.. should do it

  5. #4
    X Operative
    Points: 1,986, Level: 26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Bungle's Avatar
    Member #
    1559
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    180
    Liked
    0 times
    I didn't change anything. Saw the spaces problem, er solution.haven't changed the name of what clockwork gave it.

    Edit to add:
    I didn't change anything.went from liberty right back to stock.but clockwork gave me md5 error.

    Note to self: after backup, make sure it works before installing roms.
    Last edited by Bungle; 03-02-2011 at 12:55 AM.

  6. #5
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 45,405, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    5096
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    10,335
    Liked
    786 times
    If you didn't edit them then you probably have a corrupt backup. You don't have any other backups to try?

  7. #6
    X Operative
    Points: 1,555, Level: 22
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0.2%
    Achievements:
    31 days registered500 Experience Points250 Experience Points7 days registered100 Experience Points
    dirtyfingers's Avatar
    Member #
    26573
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Wisconsin
    Posts
    125
    Liked
    2 times
    The same thing happened to me a couple days ago. It was just a corrupt backup and unfortunately there was nothing I could do. Just restored my prior backup.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk

    Liberty 1.5, WatermarkD Theme, Black Market, OC'd 1.2 GHz

  8. #7
    X Operative
    Points: 1,986, Level: 26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Bungle's Avatar
    Member #
    1559
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    180
    Liked
    0 times
    my last backup was from november and I had done a lot to the phone since then. Damn.

  9. #8
    X Operative
    Points: 1,986, Level: 26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 1.9%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Bungle's Avatar
    Member #
    1559
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    180
    Liked
    0 times
    Found this on another forum:

    Cupfuloflol wrote:
    You can actually manually do it, and maybe get that backup fixed. Go to the backup folder /sdcard/clockworkmod/backup/*rom name (date and time usually)/

    See if there is a nandroid.md5 file in there. If so, delete it, you can back it up if you want but it is busted so no point.

    Next step to open adb shell or terminal emulator and type:
    Code:
    su
    cd /sdcard/clockworkmod/backup/*rom name (date and time usually)/
    md5sum *img > nandroid.md5
    reboot recovery
    i put in the commands in the emulator and it responded by saying "cannot create nandroid.md5: read-only file system"
    Any idea where to go from here?

+ Reply to Thread

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Replies: 62
    Last Post: 10-04-2011, 07:14 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 02-15-2011, 06:59 PM
  3. Md5 sum mismatch???
    By dig'em in forum Droid X Help
    Replies: 14
    Last Post: 01-17-2011, 12:29 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 12-21-2010, 10:38 AM

Search tags for this page

clockworkmod recovery md5 mismatch
,

fix md5 mismatch

,
fix md5 mismatch nandroid restore
,

how to fix md5 mismatch

,
how to fix md5 mismatch clockworkmod
,

how to fix md5 mismatch nandroid restore

,

md5 mismatch clockworkmod

,

md5 mismatch fix

,

md5 mismatch xrecovery

,

xrecovery md5 mismatch

Click on a term to search our sites for related topics.