Freeze blur services

This is a discussion on Freeze blur services within the Droid X Help forums, part of the Droid X Discussion category; If I'm using launcher pro could I freeze all the moto blur services on my phone without negative effects? Sent from my DROIDX using Droid ...


Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Freeze blur services

  1. #1
    X Operative
    Points: 1,764, Level: 24
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0.2%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Musicman's Avatar
    Member #
    19665
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    228
    Liked
    5 times

    Freeze blur services

    If I'm using launcher pro could I freeze all the moto blur services on my phone without negative effects?

    Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

  2. Droid X Forums
    Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Supporting Member
    Points: 46,436, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    250 Experience PointsThree FriendsCreated Album pictures100 Experience Points7 days registered
    psychotic_penguin's Avatar
    Member #
    5117
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Rapid City, SD
    Posts
    5,088
    Liked
    243 times
    Sure you can, but Launcher Pro has nothing to do with freezing apps, to do that you need Titanium Backup Pro.

  4. #3
    Advocate X
    Supporting Member
    Points: 24,548, Level: 95
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 802
    Overall activity: 31.6%
    Achievements:
    Three Friends500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points7 days registered
    WugFresh's Avatar
    Member #
    19823
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Earth
    Posts
    5,135
    Liked
    455 times
    I don't recommend freezing all the blur. Don't freeze Backup Assistant. You should search for what apps are acceptable to freeze/rename to bak. Search for removing the bloatware.

    Your better off getting a blurless ROM and then adding blur vs getting a blur ROM and then removing blur.

    {{ WugFresh }}
    Easy method for SBF'ing your phone back to stock
    + SBFboot - the easy way to sbf
    Best ways to improve your phones overall performance:
    + How To Optimize Battery Life & Speed
    Wireless tethering on GB simplified
    + WugPacked GB Tether Patch [All-In-One Zips]
    Other helpful resources:
    + Deodexing Explained + How To
    + [One Stop] Rom Goodies, Extras, Mods & More

    ..:: Follow me on Twitter and Google+::..

  5. #4
    *Rescue Squad*
    Supporting Member
    Points: 38,766, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 64.5%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    1KDS's Avatar
    Member #
    3981
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6,904
    Liked
    573 times
    You can hide them with launcherPro, if that's what you're asking

  6. #5
    Advocate X
    Supporting Member
    Points: 24,548, Level: 95
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 802
    Overall activity: 31.6%
    Achievements:
    Three Friends500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points7 days registered
    WugFresh's Avatar
    Member #
    19823
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Earth
    Posts
    5,135
    Liked
    455 times
    Yeah. True. What exactly is it your trying to do?

    {{ WugFresh }}
    Easy method for SBF'ing your phone back to stock
    + SBFboot - the easy way to sbf
    Best ways to improve your phones overall performance:
    + How To Optimize Battery Life & Speed
    Wireless tethering on GB simplified
    + WugPacked GB Tether Patch [All-In-One Zips]
    Other helpful resources:
    + Deodexing Explained + How To
    + [One Stop] Rom Goodies, Extras, Mods & More

    ..:: Follow me on Twitter and Google+::..

  7. #6
    X Operative
    Points: 1,764, Level: 24
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0.2%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Musicman's Avatar
    Member #
    19665
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    228
    Liked
    5 times
    Since I'm not using blur I would like to stop it from running in the background and using battery. I'm aware I need to use titanium to freeze the apps. My reference to launcher pro was just to say that I'm not using blur. Thanks for the help.

    Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

  8. #7
    Advocate X
    Supporting Member
    Points: 24,548, Level: 95
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 802
    Overall activity: 31.6%
    Achievements:
    Three Friends500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points7 days registered
    WugFresh's Avatar
    Member #
    19823
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Earth
    Posts
    5,135
    Liked
    455 times
    Why not just make a backup and load a blurless ROM?
    [HOW TO] Be ready for anything

    {{ WugFresh }}
    Easy method for SBF'ing your phone back to stock
    + SBFboot - the easy way to sbf
    Best ways to improve your phones overall performance:
    + How To Optimize Battery Life & Speed
    Wireless tethering on GB simplified
    + WugPacked GB Tether Patch [All-In-One Zips]
    Other helpful resources:
    + Deodexing Explained + How To
    + [One Stop] Rom Goodies, Extras, Mods & More

    ..:: Follow me on Twitter and Google+::..

  9. #8
    X Informant
    Points: 1,722, Level: 24
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    trabo's Avatar
    Member #
    23585
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Los Angeles
    Posts
    64
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Musicman View Post
    Since I'm not using blur I would like to stop it from running in the background and using battery. I'm aware I need to use titanium to freeze the apps. My reference to launcher pro was just to say that I'm not using blur. Thanks for the help.

    Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

    You're a perfect candidate to root your phone. Check out Roooler's guide. Do some reading and research, find out what you're doing. It's amazingly simple.

    You can be rooted in less than 2 minutes, remove the blue in another 5... and be on your way to completely customizing your phone. (Not to mention speeding it up and reducing battery usage!)

  10. #9
    Advocate X
    Supporting Member
    Points: 24,548, Level: 95
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 802
    Overall activity: 31.6%
    Achievements:
    Three Friends500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points7 days registered
    WugFresh's Avatar
    Member #
    19823
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Earth
    Posts
    5,135
    Liked
    455 times
    +1

    {{ WugFresh }}
    Easy method for SBF'ing your phone back to stock
    + SBFboot - the easy way to sbf
    Best ways to improve your phones overall performance:
    + How To Optimize Battery Life & Speed
    Wireless tethering on GB simplified
    + WugPacked GB Tether Patch [All-In-One Zips]
    Other helpful resources:
    + Deodexing Explained + How To
    + [One Stop] Rom Goodies, Extras, Mods & More

    ..:: Follow me on Twitter and Google+::..

  11. #10
    X Operative
    Points: 1,764, Level: 24
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0.2%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    Musicman's Avatar
    Member #
    19665
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    228
    Liked
    5 times
    I probably should have mentioned that I'm already rooted. I didn't want to remove the blur in case i need it for a future OTA. I figured if I use titanium I could just unfreeze later if I needed to. I really appreciate all of your help. A blurless ROM maybe my best bet. I'm just hesitant to try since I have never installed a ROM. Any advice on that would be welcomed a well

    Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 12-17-2010, 09:10 PM
  2. Replies: 72
    Last Post: 12-11-2010, 07:56 AM
  3. Why does my X Freeze ?
    By GrinReaper in forum Droid X General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-08-2010, 04:20 PM
  4. Blur services can't be force stopped?
    By HillObserver in forum Droid X Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2010, 03:50 PM
  5. Why does my phone freeze up so much?
    By AC LINKS in forum Droid X General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-21-2010, 12:00 PM

Search tags for this page

droid x freeze motoblur
,
freeze adservice
,

freeze blur

,
freeze blur apps
,
freeze moto launcher
,

freeze motoblur

,
freeze motoblur for more performance
,

freeze motoblur for more performance and ram

,

freeze motorola services

,

titanium backup freeze motoblur

Click on a term to search our sites for related topics.