Can't restore from Titanium

This is a discussion on Can't restore from Titanium within the Droid X Hacks forums, part of the Droid X Development category; I'm not sure what you've got, were you able to restore on apex now? From the X...


Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 47 of 47
Like Tree2Likes

Thread: Can't restore from Titanium

  1. #41
    *Rescue Squad*
    Supporting Member
    Points: 38,766, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 64.5%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points31 days registered100 Experience Points7 days registered
    1KDS's Avatar
    Member #
    3981
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6,904
    Liked
    573 times
    I'm not sure what you've got, were you able to restore on apex now?

    From the X

  2. Droid X Forums
    Ads


  3. #42
    Technician X
    Points: 20,391, Level: 90
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 459
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    t.crawford714's Avatar
    Member #
    17481
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    2,681
    Liked
    50 times
    No...You should go check out the help forum #@$%!!!!!
    Watch out, the mods are watching....they're all watching...
    If you feel I helped you be sure to use the "Like" button
    Need additional help? PM me.
    I am NOT responsible for anything that happens to your phone.

    A proud owner of a rooted DX

  4. #43
    Technician X
    Points: 9,907, Level: 66
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Created Album pictures250 Experience Points100 Experience PointsTagger Second Class7 days registered
    ToeJamm57's Avatar
    Member #
    6466
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,463
    Liked
    64 times
    Quote Originally Posted by t.crawford714 View Post
    No...You should go check out the help forum #@$%!!!!!
    T. Following this thread, you and I had the same exact problem. I attempted to load Liberty and couldn't get my apps back. I also couldn't get my backups to run properly. For some reason multiple wipes and multiple (3 or so) reinstall attempts of my backup got me back on track. The sequence that worked was wiping, loading my stock back up and then wiping and loading the back up of my other ROM. There must be some sort of compatibility problem with Liberty.
    "Good judgment comes from experience. Experience comes from bad judgment"

  5. #44
    Technician X
    Points: 9,907, Level: 66
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Created Album pictures250 Experience Points100 Experience PointsTagger Second Class7 days registered
    ToeJamm57's Avatar
    Member #
    6466
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,463
    Liked
    64 times
    Do you guys think this could be a problem with the version of BusyBox? Given all the positive feedback about Liberty 1.5 I would really like to get it to work on my phone but I'm at a loss as to how to get it to work.

    Thanks in advance.
    "Good judgment comes from experience. Experience comes from bad judgment"

  6. #45
    Rescue Squad
    Supporting Member
    Points: 42,712, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredTagger Second Class500 Experience Points250 Experience Points100 Experience Points
    DebianDog's Avatar
    Member #
    6359
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    "The Sticks", Virginia
    Posts
    4,384
    Liked
    332 times
    I am at a loss of what to tell you. The only thing I noticed when I loaded Liberty is that if I tried to restore Flash it would quit or reboot.

  7. #46
    Moderator
    Supporting Member
    Points: 25,450, Level: 96
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 900
    Overall activity: 0.9%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience Points100 Experience Points31 days registered7 days registered
    Awards:
    Frequent Poster
    mikeinrichmond's Avatar
    Member #
    9010
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Richmond, Va
    Posts
    7,668
    Liked
    392 times
    Quote Originally Posted by ToeJamm57 View Post
    Do you guys think this could be a problem with the version of BusyBox?...
    Not sure. What version of Busybox does Titanium say you have? Mine says 1.16.1..
    Where my time is spent away from the office!


  8. #47
    Technician X
    Points: 9,907, Level: 66
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Created Album pictures250 Experience Points100 Experience PointsTagger Second Class7 days registered
    ToeJamm57's Avatar
    Member #
    6466
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,463
    Liked
    64 times
    I got Liberty loaded but could not get apps from TB. Market only had history of a handful so I had to load most one at a time. At least I'm getting a chance to try Liberty.

    I wish it had the option to time the screen lock.

    Sent from my DROIDX using Droid X Forum App
    "Good judgment comes from experience. Experience comes from bad judgment"

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Restore apps with Titanium Backup files without root access
    By helixx in forum Droid X General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 02-19-2011, 11:14 PM
  2. titanium backup
    By dlbrown75 in forum Droid X General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2010, 11:15 PM
  3. Titanium Backup
    By boston0108 in forum Droid X Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2010, 09:12 AM
  4. Restore from titanium vs clean install?
    By kenailes in forum Droid X Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2010, 09:14 PM
  5. titanium backup
    By medicscott in forum Droid X Apps
    Replies: 12
    Last Post: 10-02-2010, 07:02 PM

Search tags for this page

can't restore titanium backup
,
cannot restore with titanium
,
cant find restore in titanium backup
,
cant restore titanium backup
,

titanium backup apps crossed out

,

titanium backup can't restore

,

titanium backup cannot restore

,
titanium backup force close
,
titanium backup force close during restore
,
titanium backup won't restore apps droid razr
Click on a term to search our sites for related topics.

Tags for this Thread