PDA

View Full Version : Flashed CM10 Alpha 3 and have no signal/activation help



BitnerBrandee
09-25-2013, 05:42 PM
Hey everybody! First time using this forum so I'll do my best.
I flashed CM10 Alpha 3 on my phone using the tutorial that RootJunky has on YouTube. Everything went fine EXCEPT the phone's signal to Verizon isn't there. This is a phone that I actually plan on activating and I have had activated before while running 2.3.5.
When I first installed CM10, the signal was there, but was extremely weak, and now, it's not there at all. I've heard to not use *228 after flashing a ROM, so I haven't. How do I get my signal back? I've done some research but all the posts I've seen are specific to someone else's situation and not mine. Once I get my signal back, how to I activate it? THANKS

sd_shadow
09-25-2013, 05:53 PM
Hey everybody! First time using this forum so I'll do my best.
I flashed CM10 Alpha 3 on my phone using the tutorial that RootJunky has on YouTube. Everything went fine EXCEPT the phone's signal to Verizon isn't there. This is a phone that I actually plan on activating and I have had activated before while running 2.3.5.you sbf'd to 2.3.4 first right?


When I first installed CM10, the signal was there, but was extremely weak, and now, it's not there at all. I've heard to not use *228 after flashing a ROM, so I haven't. How do I get my signal back? I've done some research but all the posts I've seen are specific to someone else's situation and not mine. Once I get my signal back, how to I activate it? THANKS
I've never had a problem using *228 except with the keypad not showing, so you can't choose option 1, there is voice recognition, but it may not work, I suggest using
*228+ which will force the keypad on screen
or *22899 which will go straight to activation

BitnerBrandee
09-25-2013, 05:57 PM
Yes I got back to stock 2.3.4 using another one of his videos.

And yes the keypad never showed there so I figured I could call later. I wish I could make a call now but there is no signal. It just pops up with "Mobile Network not available".

sd_shadow
09-25-2013, 06:12 PM
Verify that your download is complete with MD5/SHA-1 Hash Checksums (https://docs.google.com/document/d/1HXkPKkbHB-pda9MFmNU1SKJvle_XgUrDpzqka8r5_D8/edit)

2.3.4 sbf is DF91A243CC2543D9CBF961F7B8A3D17E (zipped)
ezsbf 2.3.4 is 2DEC1590E4C8FB9D89E63B0D63E00C4A

not sure what the md5 is for cm10

flash sbf again
reinstall rom

BitnerBrandee
09-27-2013, 05:19 PM
Thanks! It worked! I actually decided to activate the phone when I SBF'd back to 2.3.4 and then when I flashed CM10, it was already connected. Thankyou