PDA

View Full Version : No 3G



pbass97
08-08-2012, 04:10 PM
I have had this phone for a while now and have not had any problems with it until about a week ago, when the mobile network stopped working. I know its not an issue in my area or on my account, because other phones (both Android an iOS) are on the mobile network. I'm not roaming and "Data enabled" is checked. I have tried *228, Factory Reset (Through both the settings, and recovery mode), SBF, and simple things like pulling the battery.

Edit:
I can access the internet over WiFi

popcenator
08-08-2012, 04:38 PM
I deleted your other post, please try not to double post.

on the move..

popcenator
08-08-2012, 04:38 PM
Have you gone into data manager and made sure data saver is not enabled?

on the move..

pbass97
08-08-2012, 11:04 PM
Data saver is turned off.

popcenator
08-09-2012, 07:33 AM
If you've checked the settings to make sure nothing is interfering and you've reset everything I'd head to Verizon and see what they can do for you.

on the move..

Goose306
08-09-2012, 05:05 PM
What's your system/baseband version?

Sent from my jellybeaned AOKP GSIII