PDA

View Full Version : Can't switch keyboards



B3N
11-19-2011, 03:33 PM
I need help.
I switched from Liquid 3.1 to 3.2
I did the whole wipe
Data factory
Cache
Dalvic
I can't get my swiftkey
I go through the whole install
But it wouldn't allow me to choose it as default.
I need help
Thanx in advance

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 03:44 PM
Just dealt with that. I rebooted and it took.

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-19-2011, 04:09 PM
Just got back from reboot number 5
Powered down for 5 minutes
Did a battery pull ( I'm not shure Y)
I played with USB debugging
I went in through settings to allow non market installs.
Any suggestions before I restore my liquid 3.1 nandroid and reinstall 3.2 with only a cache wipe.
I need help
thanx in advance. ('.')

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 04:15 PM
Try a battery pull while in swift key settings

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 04:17 PM
Try a battery pull while in swift key settings. If you have tibu freeze the Android keyboard

Sent from my DROIDX using Tapatalk



Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-19-2011, 04:28 PM
That I didn't try
I'll freeze it in titanium back up pro.
Ill b right back.

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-19-2011, 04:37 PM
No dice.
Freeze didn't help.
At 550 ill release the crakin.
( I'll restore nandroid)
Help... time's a tickin

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 04:47 PM
Too funny b3 with the krakken. Last attempt. ( I'm typing on swift) pull battery while in swift key. I'm sure you hard pressed text area and didn't have swift option?

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 04:55 PM
Have you uninstalled and reinstalled yet?

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-19-2011, 04:57 PM
I knew I spelled krakken wrong.
I get the option
It just don't stick
I can't get to the next step

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-19-2011, 05:00 PM
I reinstalled about 4x
I just did it again
I deleted everything swiftkey related
Deleted all swiftkey files from SD card

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 05:02 PM
I mean when you open text message or something where you type, when area shows up did you hard press and select input method?

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-19-2011, 05:15 PM
yes . i know what u mean. i use go sms pro. i dont get that option

B3N
11-19-2011, 05:19 PM
The end
Nandroid is looking real good.
Thanx

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-19-2011, 08:44 PM
The end
Nandroid is looking real good.
Thanx

Sent from my DROIDX using Tapatalk

Glad to hear things worked out. It seems to be hit or miss with liquid. This rom has kicked my butt more than any other.

Sent from my DROIDX using Tapatalk

milski65
11-20-2011, 07:46 AM
The end
Nandroid is looking real good.
Thanx

Sent from my DROIDX using Tapatalk

You restored 3.1 wiped cache and dalvik then flashed 3.2 to get it to work?

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-28-2011, 01:43 PM
Actually it was a bit more complex.
Yes, I did do that. Plus more. Because that didn't solve the problem. I had to delete all traces of swiftkey ( this entails deleting swift Alfa, swift beta, and regular swiftkey.) And then restoring original swiftkey from a titanium backup.
Long story. Long.

Sent from my DROIDX using Tapatalk

B3N
11-28-2011, 01:46 PM
Sorry it took so long.
Just got back from an un-deserved extended holiday. ('-')

Sent from my DROIDX using Tapatalk