PDA

View Full Version : Dx2 over clocking?



bogginblazer
09-18-2011, 06:14 AM
How much can u go? Also dose anyone if they use the same processors in the DX2 as the droid biotic

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

juhde
09-18-2011, 06:20 AM
It's currently not possible to over clock the X2 processor.

The bionic uses a Texas Instruments OMAP4 1 ghz dual core processor, the X2, Atrix, and Xoom all use the nVidia Tegra2 1 ghz dual core processor.

Sent from my Android device.

bogginblazer
09-18-2011, 11:36 PM
But what if u sbf to 340 use droid x over clocking. That would not work.

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

Nemo aeternamn
09-18-2011, 11:40 PM
But what if u sbf to 340 use droid x over clocking. That would not work.

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

that is for the x not the x2...
completely different processor...
x2 nvidia... dual core
x arm... single core

so they require different methods to overclock... the x2 can not be overclocked yet

and the 340 sbf... is for the x... that would brick your phone.... until you sbf'd with the right file