PDA

View Full Version : Bluetooth Bug in Apex



pharmnatr
07-04-2011, 07:55 AM
Is there still a bluetooth bug in Apex 2.0. I'd like to try Apex but I am constantly using bluetooth and often change volume and cant afford to lose connectivity.
TIA
Al

Aldrik
07-04-2011, 09:53 AM
Is there still a bluetooth bug in Apex 2.0. I'd like to try Apex but I am constantly using bluetooth and often change volume and cant afford to lose connectivity.
TIA
Al

Yep still there until and or IF we will see a new release of Apex.

pharmnatr
07-04-2011, 09:59 AM
bummer. for me thats a deal breaker. off to liberty forum.
Thanks

Al