PDA

View Full Version : Liberty Netflix no build prop edit



MICHO
05-14-2011, 02:08 AM
I'm posting this for those of us who do not have twitter.

Jrummy comes through again just flash this in recovery. It doses not edit the build prop for those of you who cant use swipe. Just rename update.zip and flash in clockwork recovery .

http://db.tt/fNORW23

zoe
05-14-2011, 02:22 AM
reverted my build.prop back to orig prior to flashing... netflix & swype working again... haven't had time yet to fully test but so far so good

fwiw ~ I used the link from jrummy's twitter, and left it as originally named (netflix.zip)

ereh seog erutangis

jmartinez748
05-14-2011, 02:44 AM
Has any1 tried this on a rom other then liberty?

MICHO
05-14-2011, 02:55 AM
Unknown people have asked with no answer. Make a backup and giver a try.

jmartinez748
05-14-2011, 03:08 AM
Unknown people have asked with no answer. Make a backup and giver a try.

Yeah I'm going to I just need to charge my phone

MICHO
05-14-2011, 05:15 AM
Anyone try this on fryo yet?

routzong
05-14-2011, 05:55 AM
Jrummy tweeted a fix.zip last night that got this working for me!!

Sent from my DROIDX using Tapatalk

MICHO
05-14-2011, 06:02 AM
Jrummy tweeted a fix.zip last night that got this working for me!!

Sent from my DROIDX using Tapatalk

Um ... yup that's what this is

Chrissdroidx
05-14-2011, 06:57 AM
The zip work for me now I can watch NETFLIX :)

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

DRaulie2003
05-14-2011, 07:40 AM
Just flashed this like 30 minutes ago and now my NetFlix works. And so does my DROIDX Overclock and my Liberty toolbox both of which quit working properly after changing my build.prop file.

~Gingerbread Liberty v0.5 Undervolted to 50volts~

ashpdwinDX
05-14-2011, 10:15 AM
Anyone try this on fryo yet?

Tried on liberty 2.0.1 just now. Did Not work..wouldn't even go past the boot logo after flashing no animation..just the liberty boot logo. Thank God for backups :)

Sent from my DROID X with Liberty 2.0.1 unthemed and completely stock..cept the blur camera

mikeinrichmond
05-14-2011, 01:03 PM
Yea, so far this only works in Gingerbread.. Will let you know if I find out anything different.. :)

MICHO
05-14-2011, 01:48 PM
Yea, so far this only works in Gingerbread.. Will let you know if I find out anything different.. :)

Find anything different?

mikeinrichmond
05-14-2011, 02:03 PM
Not yet, but it's only been like 45 minutes since I posted, cut a guy some slack will ya?...LOL.....

MICHO
05-14-2011, 02:06 PM
Not yet, but it's only been like 45 minutes since I posted, cut a guy some slack will ya?...LOL.....

My fault Mike didn't check the time just reading the thread

mikeinrichmond
05-14-2011, 02:12 PM
My fault Mike didn't check the time just reading the thread

That's what I figured, just playin' with ya bro. :)

But everything I've read so far, no one has it working on Froyo..Likely has to do with upgrades Google built into Gingerbread..

MICHO
05-14-2011, 02:37 PM
But hey can't fault me for not reading lol

mandog202
05-15-2011, 09:41 PM
Has any1 tried this on a rom other then liberty?

worked for me on apex 2 beta (gb 591)

TRAGIC
05-16-2011, 01:16 AM
Im so screwed ain't I. I did a no no I think I used root explorer like I was told before edited the file didn't work because I'm not on gb from what I understand. Then when I was changing the build prop file back I think I did it wrong now I can't swype and my build file looks normal but I really have no clue. There is no backup if this file. Any idea how I can fix this?

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

droidcutie
05-16-2011, 02:25 AM
Flashed it after trying to edit build prop manually. Totally works. Awesome. Thanks!!!!!!

Sent from my Droid X running Liberty v05 using Droid X Forums

sdm
05-16-2011, 10:32 PM
i am trying to flash it but i cannot boot into recovery. tryed bootstrap and every other method i could think of

edit:
nevermind i figured it out. im using the droid X bootstrapper so debugging has to be unchecked