PDA

View Full Version : Clock work help needed to install new version of liberty



TheJustPull
04-26-2011, 07:10 AM
Running Gingerbread liberty, cant get into clockwork
I installed the gingerbread liberty fine. Now there is a new version and I want to update mine, but when I go into bootstrap recovery and my phone reboots it hangs, I just get a blank screen. Is there a new way we have to get into recovery and how do we do it?
I'm letting my phone charge all the way back up so I'm not too stressed about it but i've never run into this kind of issue before.

Thanks in advance

Bkdodger
04-26-2011, 07:14 AM
Are you on D2 one? I had issue first time I tried and then reboot let me in second time ...

Sent from ÍlGato's X... LibertyGB v3

Droid-Xer
04-26-2011, 07:26 AM
For Droid x bootstrap you need to turn of debugging. Otherwise use Droid 2 bootstrap.

jwalz
04-26-2011, 07:36 AM
Running Gingerbread liberty, cant get into clockwork
I installed the gingerbread liberty fine. Now there is a new version and I want to update mine, but when I go into bootstrap recovery and my phone reboots it hangs, I just get a blank screen. Is there a new way we have to get into recovery and how do we do it?
I'm letting my phone charge all the way back up so I'm not too stressed about it but i've never run into this kind of issue before.

Thanks in advance



Sent from my DROIDX using Droid X Forums

TheJustPull
04-26-2011, 08:29 AM
Where is the option to turn this off? I'm using the droid x one, should I use d2? where would I get it, market?

TheJustPull
04-26-2011, 08:35 AM
Woops, looks like I found it, I flashed the update and am now waiting to see if it reboots okay.

Bkdodger
04-26-2011, 08:39 AM
Glad you got it going give us good news once it finishes ...other one is droid 2 bootstrap ..I have both ..ur good with yours though ..

Sent from ÍlGato's X... LibertyGB v3

TheJustPull
04-26-2011, 09:44 AM
Actually after all the booting, it looks like im still running v1, not v3. What should I do?

Jbdx
04-26-2011, 09:59 AM
I think v3 still reports that its v1, you need some other way to verify that you have v3, maybe verify that your accounts are f fixed

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

TheJustPull
04-26-2011, 10:20 AM
I wasn't having that issue, is there another way?

bsbabcock
04-26-2011, 10:35 AM
If you flashed it (.3) you've probably got it, though notification will still say v0.1.

TheJustPull
04-26-2011, 12:13 PM
Oh okay, Ive wiped/flashed it like three times and it always says 1, lol

BeK
04-26-2011, 02:56 PM
Is official Stock Gingerbread even out for Droid X yet?

Emitted from my Droid X via TapaTalk

TheJustPull
04-26-2011, 08:33 PM
Is official Stock Gingerbread even out for Droid X yet?

Emitted from my Droid X via TapaTalk

No ones mentioned stock gb in this. Thread.

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

mikeinrichmond
04-26-2011, 08:38 PM
Is official Stock Gingerbread even out for Droid X yet?

Emitted from my Droid X via TapaTalk

No, they are running Liberty on one of the GB leaks...