PDA

View Full Version : is this enought to get back to stock



semp
04-15-2011, 02:23 AM
I still have my copy of when I first rooted my phone. right at the .340 update. if I reinstall that back up using clockworks and remove the root and clockworks, do I still have to sbf? or is that enough to just d/l the leaked version of gb.

semp

scottpole
04-15-2011, 02:32 AM
What android version are you coming from?

:P Tasty GingerBread with a side of SuperUser

semp
04-15-2011, 02:49 AM
I currently have version 2.3.340 using apex 1.4.1. my back up copy is right after I updated to .340 and it's only rooted with clockworks installed. So its basically the rooted official version of 2.3.340.

scottpole
04-15-2011, 03:16 AM
OK then your good just flash that backup and proceed with installing the new leak. Make sure you follow instructions.

:P Tasty GingerBread with a side of SuperUser