PDA

View Full Version : problem with SD Card



Grizzly
04-10-2011, 08:26 PM
ok i did a factory reset. my SD Card was fine. a few hours later it's saying " Blank SD Card" ? I hope I didn't lose everything on my SD Card. I didn't hit reformat SD Card yet, i've been trying to figure out how to get it to read my SD Card.

edit: Sd card won't mount. Hmm

any suggestions? Thanks in advance

tani
04-15-2011, 06:48 PM
Hi there,had same problem,SD card is gone,was told by verizon many had same problem and call Motorolla,did so and wating for replacement Card but you have to return the old one,good luck!

Xersized
04-16-2011, 10:20 AM
Grizzley, in your settings look under applications, then developement. If usb debug in checked, uncheck. Then check your sd card. Also if your connected to PC put into charge only mode.

Mofenrogen
04-21-2011, 03:18 PM
hi i'm having the same problem. And i'm not so worried about losing my data as much as it bricking my phone. I"m running the latest version of darkslide. does anyonek now if reformatting the card would mess up the phone?

Xponentially Better
05-02-2011, 07:44 PM
hi i'm having the same problem. And i'm not so worried about losing my data as much as it bricking my phone. I"m running the latest version of darkslide. does anyonek now if reformatting the card would mess up the phone?

I formatted my sd one timewhile on a rom and switching to another... Worked fine just lost all my crap. But all the apps and stuff remade the folders. Also you can try it after making a nandroid to be safe.

Sent from my DROIDX using Droid X Forums