PDA

View Full Version : freezing bloatware



giterdone
03-30-2011, 04:39 PM
so is there any new apps/bloatware that come in GB that we should freeze in TB?

BuRNiN_BoNeS
03-31-2011, 10:32 PM
so is there any new apps/bloatware that come in GB that we should freeze in TB?

+1

Sent from my DROIDX using Droid X Forums

DebianDog
04-03-2011, 06:37 AM
Here is what I have frozen so far. They have been frozen because I do not need them OR I have found services running

Note I have launcher Pro so I have HOME frozen if you do not have a Home replacement do not freeze home.

joshw0000
04-03-2011, 07:41 AM
Here's what I have frozen so far:



Sent from my DROIDX using Droid X Forums