PDA

View Full Version : 3g patch



patrick72
02-22-2011, 10:32 PM
Could someone give me a link for 3g patch that will work for apex 1.4.0 thanks in advance. Also link for apex 1.4.1 PLEASE.

Apex 1.4 OC

WugFresh
02-22-2011, 10:43 PM
3G Hotspot Patch (http://www.droidxforums.com/forum/droid-x-hacking-guides/13997-how-install-3ghotspot.html#post131508)

Install wickeds zip then the patch on that thread.

{{ WugFresh }}

TideFan22
02-22-2011, 11:41 PM
Apex 1.4.1http://www.mediafire.com/?k28o2u80jb4jro4

My X has been orangesliced!!

patrick72
02-23-2011, 01:13 AM
Thank you, wug and tidefan

Apex 1.4 OC

Droid-Xer
02-23-2011, 03:33 AM
Check out the stickies in the ROMs subforum for the latest versions.

spmdroidx
02-23-2011, 10:34 AM
If on apex 1.4.1, wug does your zip work? And I know tool box had an instal for 3g hotshot, so do I download that and then wickeds zip?

Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

Droid-Xer
02-23-2011, 10:39 AM
For 3g use the hotspot hack in the toolbox and then install the patch in clockwork. Wugs theme porter will work but it doesnt port the blur-res just framework-res which is why some themes dont have a themed dialer.

spmdroidx
02-23-2011, 10:51 AM
For 3g use the hotspot hack in the toolbox and then install the patch in clockwork. Wugs theme porter will work but it doesnt port the blur-res just framework-res which is why some themes dont have a themed dialer.

Okay I got it. Thanks.
So I download the patch and then wixkeds zip? Or is the zip not needed?

Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

Droid-Xer
02-23-2011, 10:58 AM
You can use the zip or you can use the app thats built into the toolbox. Either one. If you use the zip you have to do one at a time. Don't do the zip and the patch in the same boot up. Do the zip first, reboot, then do the patch.

spmdroidx
02-23-2011, 11:08 AM
You can use the zip or you can use the app thats built into the toolbox. Either one. If you use the zip you have to do one at a time. Don't do the zip and the patch in the same boot up. Do the zip first, reboot, then do the patch.

Okay I used the toolbox so no need for the zip. I did everything so its good to go? Or is there another step after everything is installed?

Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

Droid-Xer
02-23-2011, 11:13 AM
Thats it. Test it out and set it up

spmdroidx
02-23-2011, 11:15 AM
Thanks

Sent from my DROIDX using Droid X Forum App

Droid-Xer
02-23-2011, 11:27 AM
No prob