PDA

View Full Version : HELP!! Wireless tethering cant connect to nintendo DS??



Csst
12-12-2010, 07:15 AM
My question is i have my phone all rooted up and i installed the wireless tethering and it seems to be working fine but for some reason it wont connect to my Nintendo DS lite (now i heard that the wireless tethering uses ad-hoc which from what im reading is NOT supported in the nintendo DS now i was reading on other forums that there is a way to uses a different wireless tethering so it will use AP mode so that it will connect to the DS does anyone know if this is possible to do and how to do it?

Thanks
Csst

h8isgr8
12-12-2010, 10:17 AM
If you want infrastructure mode, you will need to pay for and use the stock Wireless 3G Hotspot app. I don't think there are any other options.

mikeinrichmond
12-12-2010, 06:53 PM
If you want infrastructure mode, you will need to pay for and use the stock Wireless 3G Hotspot app. I don't think there are any other options.

There may be a work around using PDAnet, but you'd have to find a DS cable that would connect to the X, since PDAnet needs a wired/direct connection to run off the 3G. Don't know if there is such a thing, but I'd search Ebay..

Csst
12-12-2010, 07:29 PM
Yea i'll have to look sucks there no way around it

1KDS
12-12-2010, 08:37 PM
There is a workaround for the stock 3G hotspot, read the disclaimer
TBH: Droid 3G Hotspot NVRAM Hack (http://www.mydroidworld.com/forums/android-hacks/5156-tbh-droid-3g-hotspot-nvram-hack.html)

h8isgr8
12-12-2010, 10:46 PM
There is a workaround for the stock 3G hotspot, read the disclaimer
TBH: Droid 3G Hotspot NVRAM Hack (http://www.mydroidworld.com/forums/android-hacks/5156-tbh-droid-3g-hotspot-nvram-hack.html)

Thanks for that. ;)

Csst
12-15-2010, 01:39 PM
Im kinda confused on how this works?? and what it does?

Csst
12-15-2010, 02:42 PM
Now my question is I have the patch installed but can't they track where the data is coming from?

1KDS
12-15-2010, 05:37 PM
They=VZW? The only thing they know is if you use outrageous amounts of data, use it wisely and you'll have no problems. Like I said, read that thread